Herkuttelijan pikapasta

 

Tämä ihanan kermainen pikapasta on mun pelastus silloin, kun tekee mieli jotain todella hyvää  ja täyttävää, nopeasti. Yleensä teen tämän itselleni työpäivän lounaaksi. Harvemmin koko perheelle. Kuvasin reseptin mun Insta stories:iin. Sieltähän se on jo häipynyt, joten tähän nyt sitten pysyvämpään muotoon.

Aurajuustoinen pikapasta kahdelle

n. 250 g spaghettia

2 valkosipulinkynttä

1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna

tilkka oliiviöljyä

1,5 dl kermaa

3/4  Aurajuustokolmiosta

ripaus suolaa

mustapippuria

lehtipersiljaa

Laita spaghetti tulemaan hyvin suolattuun veteen. Hienonna valkosipulinkynnet ja rosmariini. Kuumenna pieni paistinpannu ja lorauta pohjalle tilkka öljyä. Kuullota valkosipulit ja rosmariini, lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Murenna joukkoon Aurajuusto ja sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Mausta ripauksella suolaa ja aimo annoksella rouheaa mustapippuria. Sammuta liesi. Kun pasta on valmis, valuta se huolella ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita kastike pastan joukkoon, viimeistele lehtipersiljalla ja nauti.

Neljälle hengelle sopivan annoksesta saa, kun käyttää koko Aurajuuston, 2,5 dl kermaa, 3 valkosipulinkynttä, enemmän rosmariinia ja 4-500 g pastaa

CategoriesYleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *