Ranskalaiset sokeribriossit

Pikkubriossit ovat ihanan pehmeitä, rapeita, kevyitä, sokerisia ja voisia yhtä aikaa. Ihan parasta.  Näitä on kiva ja palkitsevaa tehdä. Parhaimmalta ne maistuvat heti uunista tulon jälkeen, seuraavaan päivään ei kannata säästellä. Eikä niitä kyllä kovin helposti yli jääkään. Tein tämän reseptin asiakkaalle ja sain luvan julkaista reseptin blogissa.

Voinen briossi syödään Ranskassa aamupalana tai välipalana. Päälle hilloa tai voita. Omasta mielestäni appelsiini- tai aprikoosihillo on parasta sen kanssa. Yleensä briossi on ison vuokaleivän mallinen, siitä leikataan viipaleita ja joskus paahdetaan paahtimessa. Nämä ovat pieniä suupaloja, jotka maistuvat sellaisenaan -tai no, ehkä vähän sitä appelsiinihilloa kuitenkin.

Linkki reseptiin ja muihin ideoihin on tässä 

 

tämä ei ole blogin kaupallinen yhteistyö.

CategoriesYleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *