Quesadillat on parasta hävikkiruokaa. Tarvitset vain tortillalättyjä, juustoraastetta ja edellisen päivän proteiinia tai kasvisten jämiä.

Itselle on jotenkin vaikea tehdä lounasta, mutta sieltä se aina tulee -nälkä. Joskus syön voileipiä, toisinaan paistan munakkaan. Joskus olen jopa syönyt kulhollisen valmisnuudeleita tuunattuna. Meillä oli toissailtana fajitaksia, joten päätin tehdä lounaaksi quesadilloja. Laitoin lätyn täytteeksi, mitä fajitas-illasta jäi, cheddarjuustoraastetta, pico de galloa ja guacamolea. Yhtä hyvin se voisi olla tomaattia kuutioina, kevätsipulia ja kanaa, härkistä tai jauhelihaa.

Quesadillat

neljälle aamupalaksi tai kevyeksi lounaaksi

8 vehnätortillaa

150 g cheddarjuustoraastetta

rypsiöljyä

haluamiasi täytteitä ( tomaattia, kevätsipulia, avokadoa, paistettuja kanasuikaleita, paistettua jauhelihaa…)

korianteria tai lehtipersiljaa

Kuumenna pannulla rypsiöljyä. Aseta tortilla pannulle ja ripottele päälle runsaasti juustoraastetta. Ripottele sen päälle niukasti haluamiasi täytteitä ja niiden päälle vielä juustoa. Paina päälle toinen lätty ja käännä koko komeus ympäri. Paista hetki, paloittele ja nosta lautaselle. Meillä oli vielä korianteripuskan jämät tallella, joten revin siitä loputkin quesadillojeni päälle.

CategoriesYleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *