Merimatka Barcelonasta Cannesiin ja sen ruuat

Matka Italiaan tai pikemminkin Välimeren risteily. Miehen työmatka. Olihan kokemus, mutta tietysti italialaisen ruokakulttuurin rakastajana koin parhaimmat hetket ruuan äärellä, jos ei lasketa kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa, sillä tällä reissulla eivät lapset olleet mukana.
En aio kertoa mitään matkakertomusta, mutta toivottavasti näistä kuvista huokuu jotain inspiroivaa ja nautinnollista, ehkä tuoksujakin ja ääniä.
Parhaat hetket
Napolin aito rähjäisyys ja paras ikinä maistamani Ragu-kastike ravintolassa, jossa ei listalla ollut muuta kuin Raguta, eri tavoin tarjoiltuna.
Leipomo, jossa työskenteli monta iloista leipuria.
Vihannesmyyjä, joka möi vihanneksiaan suoraan parvekkeille ämpäritekniikalla.
Satamakaupunkien torit, joissa olisin viihtynyt loputtomiin.
Barcelonan kadulta ostettu vuohenjuustoleipä. Se oli laivan lähtösatama.
Ihana, puhdasmakuinen spaghetti vongole
Ja tietysti kaikki ne tuhannet tuoksut, joita lihakaupoista, leipomoista ja toreilta tulvi.

CategoriesYleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *